Welkom bij

Interkaart maakt uw kaarten op stevig 300 grs papier, met een keurige vouwril in het midden. Standaard worden enveloppen meegeleverd in de keuze wit of crème.

Maar voor alles geldt: de klant is koning! Wilt u een andere papiersoort, een gekleurde of transparante envelop, alles kan!


Wij wijken af van de andere kaartenmakers: We gebruiken geen mappen met talloze voorbeelden. Nee, elke kaart die we maken moet uniek zijn. Daarom hebben we onze eigen ontwerpstudio.Interkaart hanteert ook zeer scherpe prijzen. De standaard kaart met een open formaat van 250 x 125 mm inclusief envelop van 140 x 140 mm komt op slechts € 1,25 per stuk.


Beter nog: Als u ons toestemming geeft onderstaand logo op de achterzijde af te drukken, geven wij 10% korting! Dan heeft u dus al een kaartje met envelop voor € 1,12 per stuk!

En als derde: Neemt u meer dan 100 stuks af, verlaagt de prijs ook! Zie prijzen voor meer informatie.Hoe gaat het in zijn werk?

We beginnen -uiteraard- met het ontwerp. Over het algemeen zijn er drie rondes: Eerste ontwerp - correctieronde - finale ontwerp.

Als het ontwerp is goedgekeurd, gaan wij aan de slag. Over het algemeen zijn de kaartjes binnen drie à vier werkdagen klaar. Uiteraard, zeker in geval van geboortekaartjes, kan het sneller.

Na betaling worden de kaartjes goed verpakt en verstuurd, indien gewenst per expres. Of als u in de buurt woont kunt u ze ook komen ophalen.

Interkaart is onderdeel van studio Interpoint te Netersel.


Heeft u een idee? Wij werken dit graag voor u uit. U kunt zelf foto's of plaatjes aanleveren. Interkaart maakt er een mooi geheel van.

Heeft u geen enkele inspiratie? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij vast wel een mooi ontwerp voor u creëren...Voor al uw geboortekaarten, trouwkaarten, feestkaarten, uitnodigingen, misboekjes en nog veel meer!